Training en workshops kinderen


P1020726Praktijk de Ronde ondersteunt door middel van begeleiding in kleine groepen bij het vergroten van mogelijkheden en kwaliteiten.
In een (kleine) groep werk je aan thema’s als:
• versterken van omgang met anderen
• versterken van zelfvertrouwen
• vergroten van de weerbaarheid
• plezier hebben
• vergroten van de creativiteit
Op een prettige en veilige manier leer je van en met elkaar.

 

Ik ben eigenlijk best wel sterk!        – kind in de training –

Stevig in je schoenen, lekker in je vel…! 

Zorgen voor jezelf en de ander, samen spelen en blij zijn met wie jij bent!  De kindertraining ter bevordering van de psychosociale weerbaarheid “Ho, tot hier en niet verder..!” versterkt, op speelse wijze en met warme benadering, de psychosociale weerbaarheid van kinderen. Het ondersteunt de ouders/opvoeders bij de opvoeding. De training wordt gegeven door gecertificeerde trainer(s). Voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.Still001-360-for-web met pijl

 Reacties

Ik zie hem teruggrijpen naar wat hij heeft geleerd, zichtbaar.!       -ouder over haar zoon-.

-ouder over zichzelf –   Na de ouderavond over “omgaan met conflicten” ben ik meer gaan afvragen wat mijn kind nodig heeft en begrijp ik haar beter.

 

Beleef samen! Speel samen!

Cursus voor ouder en kind in de peuterleeftijd. Met samen spelen en bewegen versterk je de relatie met je kind en het plezier met en in elkaar. De workshop is geschikt voor iedereen! Het is ook mogelijk om vooraf een vraag te hebben zodat we mee kunnen kijken met het spelen en bewegen van je kind.
Door leuke, speelse oefeningen en spelletjes maak je kennis met thema’s als grenzen, contact, voelen en plezier maken.